Основни услови коришћења

Мала библиотека је независтан и самофинансирајући подухват њених оснивача.
Циљеви подухвата су учење и развој језика као и развој дигиталних форми.

Целокупно техничко решење, цртежи Интернет страница, решење базе података, сви појединачни делови Мале библиотеке, као и сви појединачни подаци и радови на страницама Мале библиотеке су у искључивом власништву оснивача. Називи и решења као што су ‘Мала библиотека’, ‘иБиблиотека’, ‘Игране књиге’ и ‘Кликери’ заштићени су пословним знацима.

Корисници имају појединачну, јединствену дозволу за коришћење Мале библиотеке, у складу са овде наведеним условима.

Мала библиотека садржи радове и дела која су у власништву Мале библиотеке или су дати Малој библиотеци на коришћење. Радови који се налазе на страницама Мале библиотеке састоје се од књижевности, цртежа, електронске припреме, превода, гласова и музике. Радови објављени у Малој библиотеци уживају заштиту стваралачког права и издавачког права.

Корисници се обавезују на савесно коришћење. Корисници имају право да путем интернета, у личној употреби неограничено користе све радове који се налазе на страницама Мале библиотеке. Снимање, преношење или трговање објављеним радовима нису дозвољени. Предпродаја, поновно издавање, преношење, слање емаилом, објављивање на другим интернет страницама такође нису дозвољени.

Желите да започнете своју авантуру у нашој малој библиотеци? Учланите се још данас!

Učlani se